Palvelut

Tilausliikenne Mäntsälästä koko maahan

Mannerkiven Liikenne Oy ajaa tilausliikennettä toimipaikastaan Mäntsälästä käsin koko maassa ja ulkomailla sopimuksen mukaan. Palvelemme ryhmämatkalaisia niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla. Räätälöimme tilausliikenteen palvelut toiveidenne mukaan, olipa kyseessä urheiluseura, harrastekerho, yhdistys, yritys tai yksityinen porukka.

Pyydä edullinen tarjous tilausajolle oheisella lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla!

Valmis matkapaketti on edullinen ja helppo valinta

Järjestämme myös alusta loppuun suunniteltuja valmismatkoja, joilla sinun ei tarvitse huolehtia kuin viihtymisestä. Kerro meille millaiselle matkalle haluaisit, niin saat tarjouksen!

Meillä on pitkä kokemus alalta ja varma ajantasainen kalusto, jolla matka taittuu mukavasti turvallisuutta unohtamatta. 10-50 -paikkaiset automme ovat nykyaikaisen varustelutason mukaisia.

Liikennöintiä kolmannessa sukupolvessa

Mannerkiven Liikenteen perustaja Eino Mannerkivi aloitti yritystoimintansa hoitamalla postikuljetusta vuosina 1926 – 1928 linjalla Järvenpää – Mäntsälä – Onkimaa. Autona oli Fordin ”Viiksi-Hoppa”. Linja-autoliikenteeseen Eino Mannerkivi sai tuntumaa toimiessaan 1930-luvun alussa kuljettajana Linjaliike Rajalalla. Vuonna 1933 Mannerkivi aloitti oman linja-autoliikenteensä linjoilla Saari – Herrala – Lahti ja Saari – Järvelä – Kärkölä – Tennilä – Lahti.

Vuonna 1979 toiminnan johto siirtyi Pertti Mannerkivelle. Tilausajoa silmällä pitäen Pertti Mannerkivi ja hänen poikansa suunnittelivat autojen kylkeen niiden nykyisen kuvion. Tänään toimintaa johtavat veljekset Jarmo ja Marko Mannerkivi.

Meiltä saat aina ystävällistä palvelua. Mannerkiven Liikenne Oy ja ammattitaitoiset kuljettajamme toivottavat sinut tervetulleeksi viihtyisälle linja-automatkalle.

Ota yhteyttä ja tilaa kuljetus!